NE SPREGLEJTE

NADZOR NAD ODDAJANJEM NEPREMIČNIN V NAJEM

FURS bo v času turistične sezone poostreno nadzorovala oddajanje nepremičnin v najem, zaradi preprečevanja dela na črno. Posameznik lahko oddaja in oglašuje oddajanje prostih kapacitet v turistične namene le, če ima to ustrezno registrirano.
Preberi več...

NAPOVED DOGODKOV na MOS-u

Napovedujemo naslednje dogodke na MOS-u:
- Slovensko-hrvaški poslovni forum (okrogli mizi: projekti energetske obnove-priložnosti v gradbenem sektorju in komunalna infrastruktura, gospodarjenje z odpadki in odpadnimi vodami), ki bo 12.9.2017
- okrogla miza: Delitvena ekonomija - globalni izziv v domačem okolju, ki bo 13.9.2017,
- okrogla miza: Zavezništvo za mlade, ki bo 15.9.2017.
Preberi več...

UGODNOSTI ZA ČLANE

Termo Paradiso

Ponujamo vam ugodnejše kopanje, obisk savne, fitnes centra, wellness storitve…

Preberi več...

Skladno s programom dela za redne člane organiziramo strokovno ekskurzijo »TRADICIONALNA ČRNA GORA in MEĐUGURJE«. Strokovna ekskurzija bo potekala od 4. do 6. septembra 2015. Prijave sprejemamo v pisarni zbornice do vključno petka, 7. avgusta 2015 oziroma do zasedbe prostih mest. Članom OOZ Krško sofinancira udeležbo (več o tem v nadaljevanju).

 

Program:

1. dan:  KRŠKO–MEĐUGORJE-BUDVA
V zgodnjih jutranjih urah odhod sodobnega turističnega avtobusa iz Krškega. Po nočni vožnji s postanki bomo v dopoldanskih urah prispeli v Međugorje, kjer se je Marija leta 1981 prikazala šestim otrokom in od takrat je to malo vasico obiskalo že preko 30 milijonov romarjev iz vsega sveta. Sprehodili se bomo mimo cerkve Sv. Jakoba in imeli nekaj prostega časa. Kdor želi in zmore se lahko povzpne na Crnico (mesto Marijinega prikazovanja) ali Križevac, kjer se nahaja križ v katerega so vgrajene relikvije Kristusovega križa. V popoldanskih urah nadaljevanje vožnje čez Trebinje v smeri Črnogorskega primorja. Ko bo sonce še zmeraj visoko bomo prispeli do enega najbolj živahnih turističnih centrov na črnogorski obali – Budve. Namestitev v hotelu na sami Slovenski plaži in odlična večerja. Skupaj z vami se bomo odpravili na raziskovanje bogatega nočnega življenja. Prenočevanje. 

2. dan: BUDVA-CETINJE-LOVĆEN-NJEGUŠI-BUDVA
Zajtrk  in  odhod  na  tradicionalno Montenegro  turo, kjer bomo doživeli Črno Goro v najlepši podobi. Vožnja  z  avtobusom  do  kraljevskega  mesta  Cetinje. Ogled starega mestnega jedra ter obisk kraljeve palače. Iz Cetinja odhod na Lovćen in sprehod po stoterih stopnicah  do  Njegoševega  Mavzoleja od koder se odpira prelep pogled na celinsko Črno Goro, pogled pa seže vse do Jadranskega morja. Nadaljevanje  vožnje  do  vasice  Njeguši,  kjer  nas  domačini postrežejo  z  znanim  pršutom  in  sirom.  Vrnitev  po  vijugastih  poteh  nazaj  v  hotel.  Prosti  čas za samostojne oglede in nakupe do večerje. Po večerji se odpravimo na raziskovanje bogatega nočnega življenja. Prenočevanje.

3. dan:  BUDVA-KOTOR-SPLIT-KRŠKO
Po zajtrku vožnja v zaliv Boke Kotorske, enega najlepših zalivov sveta do mesta Kotor, ki se zaradi čudovitega mestnega jedra nahaja na seznamu svetovne kulturne dediščine. Več kot 4 km dolgo mestno obzidje skriva za seboj urejeno, ponosno mesto. Mestna vrata, pravoslavna cerkev, katedrala Sv. Trifuna,…Sprehod do glavnega trga. Po prostem času nadaljevanje vožnje mimo Dubrovnika in naprej čez področje doline reke Neretve in Makarske riviere do Splita, bisera Jadrana. Sprehod po Dioklecianovi palači in prosti čas za osvežitev na znameniti Splitski rivi. V popoldanskih urah nadaljevanje vožnje proti Sloveniji, kamor je prihod predviden v poznih nočnih urah.

CENA: odvisna od števila prijavljenih, ob udeležbi najmanj 45 oseb znaša 192€ in vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu, polpenzion (zajtrk in večerja) v izbranem hotelu na področju Budvanske riviere, »Montenegro tura«: vstopnina v muzej kralja Nikole, mavzolej na Lovćenu in degustacija pršuta in sira, cestne pristojbine in parkirnine, vstopna taksa v mesto Kotor, kvalitetno slovensko vodenje in organizacijo potovanja ter DDV. Doplačilo: enoposteljna soba 39€ (potrebno rezervirati ob prijavi).

Član zbornice s poravnano članarino plača 132€ (ostalo prispeva zbornica), na strokovno ekskurzijo vabimo tudi vaše spremljevalce, zanje velja polna cena. V primeru manjšega števila udeležencev se cena zviša.

Strokovna ekskurzija bo organizirana ob zadostnem številu prijavljenih.

ZADNJA AKTUALNA JAVNA NAROČILA

Cesta krških žrtev 67
SI - 8270 Krško

T: 07/492-53-43
T: 07/490-12-20
F: 07/490-12-21
E: janja.starc@ozs.si
C 2015 Območno obrtno-podjetniška zbornica Krško. Vse pravice pridržane.