NE SPREGLEJTE

NADZOR NAD ODDAJANJEM NEPREMIČNIN V NAJEM

FURS bo v času turistične sezone poostreno nadzorovala oddajanje nepremičnin v najem, zaradi preprečevanja dela na črno. Posameznik lahko oddaja in oglašuje oddajanje prostih kapacitet v turistične namene le, če ima to ustrezno registrirano.
Preberi več...

UGODNOSTI ZA ČLANE

Termo Paradiso

Ponujamo vam ugodnejše kopanje, obisk savne, fitnes centra, wellness storitve…

Preberi več...

V teh vročih poletnih dneh paše ohladitev, če že ni možnosti, da gremo na morje smo za vas ČLANE OOZ KRŠKO, skupaj s Termami Paradiso iz Dobove, pripravili posebne ugodnosti, ki jih lahko uveljavljate kot naši člani.

 

Ponujamo vam ugodnejše kopanje, obisk savne, fitnes centra, wellness storitve… Člani OOZ Krško imate naslednje cene: celodnevna vstopnica za kopanje – 6€; 3-urna vstopnica za savne in bazen (ponedeljek-četrtek) – 12€; 3-urna vstopnica za savne in bazen (petek, sobota, nedelja) – 15€; dnevna vstopnica za fitnes – 4€; 10% popust na wellness storitve, razen v akciji; 5% popust na storitve nastanitev v hotelu (minimalno 2 nočitvi).

Za uveljavitev popusta se boste morali izkazati s člansko kartico »Mozaik podjetnih« - rdeče barve. V kolikor kartice ne najdete, vam lahko na zbornici izdamo potrdilo o članstvu.

Popuste boste lahko uveljavljali od 15.7.2015 dalje. Lepo vabljeni na prijetno osvežitev v Terme Paradiso v Dobovo.

ZADNJI AKTUALNI RAZPISI

ZADNJA AKTUALNA JAVNA NAROČILA

Cesta krških žrtev 67
SI - 8270 Krško

T: 07/492-53-43
T: 07/490-12-20
F: 07/490-12-21
E: janja.starc@ozs.si
© 2024 Območno obrtno-podjetniška zbornica Krško. Vse pravice pridržane.