NE SPREGLEJTE

KORONA VIRUS

Čas v katerem smo je vsem nam nepoznan in katerega ni mogel predvideti nihče, je pa čas, ko je poleg omejitve širjenja COVID-19 virusa potrebno s primernimi ukrepi omogočiti obstoj gospodarstvu, še posebej obrtnikom in podjetnikom, ki ste temeljna celica celotnega gospodarstva. Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije s celotnim sistemom območnih zbornic je že pred razglasitvijo »izrednih« razmer v Sloveniji pristojne opozarjala na nujnost sprejetja ukrepov za blažitev posledic prihajajoče gospodarske krize in številni ukrepi, ki jih imamo danes v t. i. mega korona zakonu so predvsem po zaslugi zbornice, ker je sprva bilo na vas skoraj pozabljeno, enako so po zaslugi zbornice sproščeni določeni ukrepi in je možno opravljati določene dejavnosti.
Preberi več...

NADZOR NAD ODDAJANJEM NEPREMIČNIN V NAJEM

FURS bo v času turistične sezone poostreno nadzorovala oddajanje nepremičnin v najem, zaradi preprečevanja dela na črno. Posameznik lahko oddaja in oglašuje oddajanje prostih kapacitet v turistične namene le, če ima to ustrezno registrirano.
Preberi več...

UGODNOSTI ZA ČLANE

Termo Paradiso

Ponujamo vam ugodnejše kopanje, obisk savne, fitnes centra, wellness storitve…

Preberi več...

Otok Pag je poznan po »sanjskih« plažah, kar tudi drži, na otoku je res veliko prečudovitih plaž kot so: Zrče, Sv. Duh, plaža Čista, plaža Caska, itd., in na otoku Pagu imamo tudi mi svoj apartma, in sicer v Gajcu. Gajac je turistično apartmajsko naselje, ki se nahaja nedaleč od Novalje, ki je turistično najbolj razvito mesto na otoku. Novalja je majhno, simpatično obmorsko mesto, še posebej zvečer zelo živahno. V mestu je zdravstveni dom, lekarna, pošta, banka, veliko trgovin, mini tržnica, pizzerije, restavracije. Ob naselju Gajac je istoimenska prodnata plaža (cca 100 m od apartmaja), v bližini pa tudi plaža Zrće, ki je znana po zabavnem nočnem življenju. V naselju je  trgovina, kjer lahko dnevno kupite vsa osnovna živila, pekarna in bifeji ter restavracije ob obali.

V Gajcu je en apartma.

Gajac (otok Pag): cena dnevnega najema apartmaja za člane zbornice znaša 53€/dan (zunanji - nečlani) znaša 73€/dan v glavni sezoni, ki traja od 25.6.2021 do 3.9.2021.

Prosto: od 25.6. do 5.7.2021; 15.7. do 25.7.2021; 24.8. do 3.9.2021.

    

Opis apartmaja:


Apartma se nahaja v pritličju več - apartmajskega kompleksa, ima lasten vhod, pred vhodom je vrt z zelenjem. Apartma ima predprostor, kopalnico z wc-jem (WC, tuš, umivalnik, bide), bivalno spalni prostor s kuhinjo, ki je opremljen z raztegljivo sedežno garnituro, na kateri je dormeov roll-on, samostojno sobo – spalnico (v kateri so tri ležišča; pograd in enojna postelja) ter večjo teraso z zelenjem. Prostor je v celoti opremljen (tudi drobni inventar) ima tudi TV. V apartmaju lahko biva 5 oseb.


 • pag-inter.1
 • pag-inter.10
 • pag-inter.11
 • pag-inter.2
 • pag-inter.3
 • pag-inter.4
 • pag-inter.5
 • pag-inter.6
 • pag-inter.7
 • pag-inter.8
 • pag-inter.9

ZADNJA AKTUALNA JAVNA NAROČILA

Cesta krških žrtev 67
SI - 8270 Krško

T: 07/492-53-43
T: 07/490-12-20
F: 07/490-12-21
E: janja.starc@ozs.si
© 2021 Območno obrtno-podjetniška zbornica Krško. Vse pravice pridržane.