NE SPREGLEJTE

NADZOR NAD ODDAJANJEM NEPREMIČNIN V NAJEM

FURS bo v času turistične sezone poostreno nadzorovala oddajanje nepremičnin v najem, zaradi preprečevanja dela na črno. Posameznik lahko oddaja in oglašuje oddajanje prostih kapacitet v turistične namene le, če ima to ustrezno registrirano.
Preberi več...

UGODNOSTI ZA ČLANE

Termo Paradiso

Ponujamo vam ugodnejše kopanje, obisk savne, fitnes centra, wellness storitve…

Preberi več...

V Izoli imamo eno stanovanje - apartma, ki se nahaja v 3. nadstropju stanovanjskega bloka v Izoli v Livadah. Stanovanjski blok je brez dvigala. Ima predprostor, sanitarije (WC, tuš, umivalnik), kuhinjo, dnevni prostor z jedilnico, spalnico z zakonsko posteljo in večjo garderobno omaro ter zastekljen balkon s pogledom na morje. V dnevnem prostoru se nahaja raztegljiva sedežna garnitura. Prostor je v celoti opremljen (tudi drobni inventar), priključen na KATV in ogrevan na plinsko peč. Apartma je opremljen tudi s klimatsko napravo. V kletnih prostorih stanovanjskega bloka je tudi kolesarnica, kjer zbornica razpolaga z dvema kolesoma (moški, ženski). Pred stanovanjskim blokom se nahaja tudi večje parkirišče. V apartmaju lahko bivajo 4 osebe.

Cena dnevnega najema za člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Krško s poravnano članarino v glavni sezoni (24.6.-2.9.2023) znaša 53€ (z DDV-jem), izven glavne sezone pa znaša dnevni najem 35€ (z DDV). Za zunanje koristnike je cena najema v glavni sezoni 73€/dan, in izven glavne sezone je 50€.

V Izoli je možno koristiti termine poljubno (najmanj 3 dni), imamo še nekaj prostih terminov v glavni sezoni in izven nje. Za informacijo pokličite pisarno zbornice.


Apartma je v glavni sezoni 2023 ZASEDEN, razen termina od 22.8. do 2.9.2023.
V predsezoni imamo zasedeno od 1.6.2023 in posezoni od 2.9.2023 dalje. - za proste termine aprila, maja in septembra pokličite v pisarno zbornice


Nekaj fotografij našega apartmaja:


  • izola 1
  • izola 10
  • izola 11
  • izola 2
  • izola 3
  • izola 4
  • izola 5
  • izola 6
  • izola 7
  • izola 8


Izola je zelo prikupno, urejeno in mikavno ribiško mestece, ki s svojimi prestižnimi turističnimi objekti, razgibano zgodovino, obilico kulturnih in arhitekturnih spomenikov privablja goste. Poleg turistične ponudbe, ki jo nudijo hoteli, lahko turisti v tem lepem obmorskem kraju doživijo veliko več. V sami Izoli je pestra turistična ponudba, ki se kaže na različnih področjih, a hkrati se tu turistične dejavnosti med sabo zelo povezujejo in s tem omogočajo turistom kakovostno in zadovoljivo dopustovanje. V Izoli se je najbolj razvil obmorski, športni, zabaviščni, zgodovinsko- razstavni in kulturni turizem. V Izoli lahko turisti najdejo različne športne objekte kot so igrišča, športne dvorane, tenis igrišča, mini golf, odbojka na mivki, prostore za aerobiko, kegljanje, fitnes skupaj z wallness centrom. Tisti turisti, ki imajo raje vodo, lahko gredo na panoramsko vožnjo z barko, lahko pa gredo tudi jadrat, veslat, se potapljat, možna pa je tudi izposoja plovil. V zimskem času je možno tudi drsanje, ki se nahaja na Lonki ob novem krožnem križišču v centru mesta.

ZADNJI AKTUALNI RAZPISI

ZADNJA AKTUALNA JAVNA NAROČILA

Cesta krških žrtev 67
SI - 8270 Krško

T: 07/492-53-43
T: 07/490-12-20
F: 07/490-12-21
E: janja.starc@ozs.si
© 2024 Območno obrtno-podjetniška zbornica Krško. Vse pravice pridržane.