NE SPREGLEJTE

NADZOR NAD ODDAJANJEM NEPREMIČNIN V NAJEM

FURS bo v času turistične sezone poostreno nadzorovala oddajanje nepremičnin v najem, zaradi preprečevanja dela na črno. Posameznik lahko oddaja in oglašuje oddajanje prostih kapacitet v turistične namene le, če ima to ustrezno registrirano.
Preberi več...

UGODNOSTI ZA ČLANE

Termo Paradiso

Ponujamo vam ugodnejše kopanje, obisk savne, fitnes centra, wellness storitve…

Preberi več...

V Izoli imamo eno stanovanje - apartma, ki se nahaja v 3. nadstropju stanovanjskega bloka v Izoli v Livadah. Stanovanjski blok je brez dvigala. Ima predprostor, sanitarije (WC, tuš, umivalnik), kuhinjo, dnevni prostor z jedilnico, spalnico z zakonsko posteljo in večjo garderobno omaro ter zastekljen balkon s pogledom na morje. V dnevnem prostoru se nahaja raztegljiva sedežna garnitura. Prostor je v celoti opremljen (tudi drobni inventar), priključen na KATV in ogrevan na plinsko peč. Apartma je opremljen tudi s klimatsko napravo. V kletnih prostorih stanovanjskega bloka je tudi kolesarnica, kjer zbornica razpolaga z dvema kolesoma (moški, ženski). Pred stanovanjskim blokom se nahaja tudi večje parkirišče. V apartmaju lahko bivajo 4 osebe.

Cena dnevnega najema za člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Krško s poravnano članarino v glavni sezoni (25.6.-1.9.2021) znaša 53€ (z DDV-jem), izven glavne sezone pa znaša dnevni najem 28,21€ (z DDV). Za zunanje koristnike je cena najema višja za 38% (73€ z DDV) od navedene.

V Izoli je možno koristiti termine poljubno (najmanj 3 dni), imamo še nekaj prostih terminov v glavni sezoni in izven nje. Za informacijo pokličite pisarno zbornice.


Zaradi trenutnih omejitev (covid) ne oddajamo apartmaja za počitniški namen. UPAMO, DA BO POLETI TO MOGOČE IN TAKRAT LAHKO KORISTITE TURISTIČNE BONE.


Nekaj fotografij našega apartmaja:


  • izola 1
  • izola 10
  • izola 11
  • izola 2
  • izola 3
  • izola 4
  • izola 5
  • izola 6
  • izola 7
  • izola 8


Izola je zelo prikupno, urejeno in mikavno ribiško mestece, ki s svojimi prestižnimi turističnimi objekti, razgibano zgodovino, obilico kulturnih in arhitekturnih spomenikov privablja goste. Poleg turistične ponudbe, ki jo nudijo hoteli, lahko turisti v tem lepem obmorskem kraju doživijo veliko več. V sami Izoli je pestra turistična ponudba, ki se kaže na različnih področjih, a hkrati se tu turistične dejavnosti med sabo zelo povezujejo in s tem omogočajo turistom kakovostno in zadovoljivo dopustovanje. V Izoli se je najbolj razvil obmorski, športni, zabaviščni, zgodovinsko- razstavni in kulturni turizem. V Izoli lahko turisti najdejo različne športne objekte kot so igrišča, športne dvorane, tenis igrišča, mini golf, odbojka na mivki, prostore za aerobiko, kegljanje, fitnes skupaj z wallness centrom. Tisti turisti, ki imajo raje vodo, lahko gredo na panoramsko vožnjo z barko, lahko pa gredo tudi jadrat, veslat, se potapljat, možna pa je tudi izposoja plovil. V zimskem času je možno tudi drsanje, ki se nahaja na Lonki ob novem krožnem križišču v centru mesta.

ZADNJI AKTUALNI RAZPISI

ZADNJA AKTUALNA JAVNA NAROČILA

Cesta krških žrtev 67
SI - 8270 Krško

T: 07/492-53-43
T: 07/490-12-20
F: 07/490-12-21
E: janja.starc@ozs.si
© 2023 Območno obrtno-podjetniška zbornica Krško. Vse pravice pridržane.