NE SPREGLEJTE

NADZOR NAD ODDAJANJEM NEPREMIČNIN V NAJEM

FURS bo v času turistične sezone poostreno nadzorovala oddajanje nepremičnin v najem, zaradi preprečevanja dela na črno. Posameznik lahko oddaja in oglašuje oddajanje prostih kapacitet v turistične namene le, če ima to ustrezno registrirano.
Preberi več...

UGODNOSTI ZA ČLANE

Termo Paradiso

Ponujamo vam ugodnejše kopanje, obisk savne, fitnes centra, wellness storitve…

Preberi več...

Naselje Buačnje se nahaja na otoku Lošinj, v mestu Nerezine, v izraziti mediteranski klimi, pod borovci. Zaradi dobrega razmerja med temperaturo in vlažnostjo ozračja je klima primerna za zdravljenje alergijskih bolezni dihalnih organov. Za naselje Bučanje je značilna senca pod borovci. Naselje gostom nudi različne plaže, betonske, prodnate,… v naselju je tudi nudistična plaža. Naselje in samo mesto Nerezine ponujajo številne počitniške radosti, lahko se povzpnete na Telavrin, uživate na sprehodih ob obali, pod borovci, omogočen je privez čolnov, ribolov,…. Naselje je urejeno z več otroškimi igrali, igriščem za mini golf, igriščem za odbojko ter odbojko na mivki, igriščem za tenis, urejen je tudi prostor za igranje biljarda in ročnega nogometa. V naselju se nahaja tudi bife, ki nudi pijačo, sladoled, manjše sladice ter jedi iz žara. Prav tako je v naselju trgovina, kjer lahko dnevno kupite vsa osnovna živila, ter trafika z vsakodnevnimi časopisi in ostalimi manjšimi izdelki. V naselje je prepovedano voditi domače živali.


Glavna sezona traja od 24. junija do 2. septembra 2023.


Cena dnevnega najema apartmaja v glavni sezoni  za člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Krško s poravnano članarino znaša 72€, za zunanje 99€. Cena dnevnega najema garsonjere v glavni sezoni za člane OOZ Krško s poravnano članarino znaša 45€, za zunanje pa 62€. Cena izven glavne sezone pa znaša 62% cene glavne sezone. Zainteresirani lahko konkreten razpis s termini in prijavnico prejmete v prisarni zbornice. VEČ O PROSTIH KAPACITETAH SI POGLEJTE PO POSAMEZNIH LOKACIJAH.

  • ner-inter
  • ner-inter1
  • nerezine 5
  • nerezine1
  • nerezine2
  • nerezine3

ZADNJI AKTUALNI RAZPISI

ZADNJA AKTUALNA JAVNA NAROČILA

Cesta krških žrtev 67
SI - 8270 Krško

T: 07/492-53-43
T: 07/490-12-20
F: 07/490-12-21
E: janja.starc@ozs.si
© 2024 Območno obrtno-podjetniška zbornica Krško. Vse pravice pridržane.